Molnár Gábor
(Megyei tisztségviselő)

„Itt fekszünk, vándor vidd hírül a spártaiaknak: Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza.”

1989. március 9-én látta meg a napvilágot Debrecenben, azonban Balmazújvároson él születésétől kezdve. Fiatalabb korában több éven keresztül volt igazolt labdarúgó, ennek köszönhetően egy debreceni sportgimnázium tanulójaként szerezte meg az érettségi bizonyítványt. Ezt követően a Debreceni Egyetemre ment továbbtanulni, ahol politológia szakon folytatta tanulmányait.
A Jobbik munkáját a 2006-os parlamenti választások óta segíti, az azt követő őszi események pedig még jobban megerősítették hitét ebben a munkában. Az utcai zavargásokat követően aktívan részt vett a különféle tüntetéseken, megemlékezéseken. Szülővárosában társaival karöltve megalapították a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Jobbik helyi szervezetét, amelyek munkájában a kezdetek óta részt vett. Utóbbinak a 2010-es önkormányzati választásokon képviselőjelöltje is volt, 2014-től pedig a Jobbik Balmazújvárosi Ifjúsági Tagozatának elnökeként igyekszik lángra lobbantani fiatalabb társaiban azt, amit benne a 2006-os események tettek meg.

Amiért küzd

"Szeretné felhívni embertársai figyelmét a felismerés és a cselekvés fontosságára, hiszen nem csak Magyarország, de a Föld is a 24. órában van: A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak. (Edmund Burke)"

Amit elítél

"A globalizáció és a vele járó romlás. Az a világ, ami felé egyre jobban sodródik az emberiség."

Kedvencei

Vona Gábor Toroczkai László Kathi Béla Sven Väth

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya