Varga Kitti
(Országos tisztségviselő)

„Üzenet az égből Azért ontottunk vért, azért haltunk halált, mert szerettük forrón ezt a magyar Hazát. Isten trónja mellől, azt üzenjük Néktek, hogy a Hazát – mint mi – Ti is szeressétek! Üzenet a Földről Megértjük bajtársak, amit üzentetek. A szívünkbe zárjuk hősi emléketek. Válaszul Felétek zengi ajkunk szava. Mi meghalunk – mint Ti – csak éljen a Haza!”

1987. augusztus 18-án született Budapesten. Az érettségi megszerzése után, a Budapesti Kommunikációs Főiskola, Heller Farkas Karának vendéglátás-turizmus szakán, rendezvényszervezőként végzett, amely szakmában, azóta is tevékenykedik.
A politikára – mint sokaknak – a 2006-os események irányították rá komolyabban a figyelmét. A nemzeti mozgalmak tevékenységét aktív támogatóként segítette. Hagyományőrző egyesületükkel karitatív módon igyekeztek segíteni a határon túli magyar közösségeket, többek között Felvidéken és Kárpátalján. 2010-től ezt már nem csak támogatóként, hanem a Jobbik Magyarországért Mozgalom aktív tagjaként végzi. Az IT-ben a munkát a hivatalos megalakulást követően 2011 év elején kezdte. Éltének minden területén nemzetünk felemelkedéséért, értékeink megmaradásáért küzd. Országgyűlési asszisztensi főállása mellett az országban egyedüliként hagyományőrző esküvőszervezéssel foglalkozik, legfőbb célja megőrizni és ápolni legszebb esküvői hagyományainkat. Nyaranta a legifjabb generációk számára hagyományőrző gyermektáborokat szervez.

Amiért küzd

"A nemzet élete a kultúrával azonos, nem a politikai történésekkel, melyek csak átfutnak fölötte, mint a szél. A kultúra és a nemzet azonossága az a mindeneken felül álló erő, mely ellen tehetetlenek a fegyverek, és mellyel szemben értelmüket vesztik a szögesdrótok. (Wass Albert)"

Amit elítél

"Érdektelenség, hitetlenség, önzőség"

Kedvencei

Hagyományőrző Gyermektábor Magyarékszer Romantikus Erőszak

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya