Tiszta szívvel - országos karitatív akció

„TISZTA SZÍVVEL”

A Jobbik Ifjúsági Tagozat jótékonysági akciósorozata

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Karitatív Munkacsoportja a korábbi évek sikerei után felbuzdulva idén is meghirdeti nagyszabású jótékonysági akciósorozatát a „Tiszta szívvel” Országos Karitatív Akciót.

Az elmúlt években az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően több száz gyerek, család karácsonyi ünnepét tudtuk szebbé varázsolni. Idén is ez a célunk, hogy karitatív munkánkkal segítsük magyar testvéreinket, ezzel is példát mutatva a fiatalok és kevésbé fiatalok számára.

Ha szeretnél csatlakozni akciónkhoz, akár adomány, akár másfajta segítség felajánlásával, kérünk, hogy jelentkezz a jobbikit@jobbik.hu címen. Minden kis ajándék, hozzájárulás sokat jelenthet!

 

Az akciósorozat elemei:

1.      Adománygyűjtés és ajándékozás rászoruló családoknak!

Rengeteg magyar család számára nehézségeket fog okozni a tél, hogy karácsonykor mi kerüljön a fa alá és egyáltalán az is, hogy hogyan vészeljék át a hideget, hogyan tegyék meleggé otthonukat. Segítsünk Nekik EGYÜTT, fogjuk össze a településünkön magánemberekkel, szervezetekkel és gyűjtsünk nekik adományokat. Ezeket a karácsony előtti napokban a legrászorultabb családoknak fogjuk átnyújtani.

Rengeteg idős, beteg ember él egymagában! Keressük a kapcsolatot velük, nekik nem csak a tárgyiasult ajándék, hanem akár a kétkezű munka, egy kis favágás, fahordás nagy segítséget jelenthet! Ajánljuk fel önkéntes munkánk, segítségünket, hogy ők is érezzék, hogy fontosak a társadalom számára és egy végigdolgozott élet után is van, aki törődik velük.

2.      Ajándékgyűjtés intézmények részére!

Ajándékgyűjtési akciónkkal nem csak magánembereknek, segítsünk óvodáknak, árvaházaknak, iskoláknak, idősek otthonának, kórházaknak!

3.      Önkéntesség

Számos intézmény várja, és szívesen fogadja lelkes fiatalok segítő munkáját! Mutassunk példát családsegítő szolgálatoknál, gyermekjóléti központoknál, nevelőotthonokban, árvaházakban, általános iskolákban, óvodákban, bölcsődékben, családi napközikben, kórházak gyermekosztályán, mozgáskorlátozott vagy fogyatékos gyermekekkel foglalkozó intézményeknél. Jelentkezzünk náluk és segítsünk!

Programsorozatunk elemei részben az egyes településeken működő Jobbik Ifjúsági Tagozat helyi szervezetire, a hozzájuk csatlakozott magánszemélyek és szervezetekre épül, ill.  a múlt hónapban megrendezett jótékonysági bálunk is ezt az akciót támogatta!

Kérjük, amennyiben bármilyen módon tudod támogatni kezdeményezésünket, jelezd a jobbikit@jobbik.hu email címen.

Jobbik Ifjúsági Tagozat
Karitatív munkacsoport 

Tiszta szívvel - Országos Karitatív Akció